Over ons

Wegbereiders zijn naar passend werk. Dat zien we bij Van den Borne Reïntegratiediensten & Advies als onze hoofdopdracht. Mensen toeleiden naar een baan die hen past. Zodat ze zelf tot bloei komen en hun werkgever maximaal profijt heeft. Daarom moeten, in onze visie, beide elementen uit de omschrijving volledige aandacht krijgen.

De weg bereiden
Geschikte werkplekken komen niet uit de lucht vallen. Alle deelnemende partijen moeten inspanningen verrichten om ze te vinden en passend te maken. De rol van Van den Borne Reïntegratiediensten & Advies ligt vooral in de voorbereiding: de weg bereiden. Dat wil zeggen: obstakels wegnemen, leemtes invullen, trainingen verzorgen. Het is een voorbereidende, maar wel wezenlijke rol: als hij goed vervuld wordt, laat de klik tussen werkgever en werknemer niet lang op zich wachten.

Passend werk
Passend werk bezorgen is voor ons meer dan iemand ‘wegzetten’ in een ‘leuk baantje’. Bij Van den Borne Reïntegratiediensten & Advies gaat het er om duurzame arbeidsrelaties tot stand te brengen. Dat lukt alleen als vooraf een vertrouwensband is gesmeed.