Werkzoekende

Wanneer u als werknemer of schoolverlater op zoek gaat naar een (andere) baan, is het van belang dat u uw ‘zoektocht’ zo organiseert dat deze maximaal profijt oplevert. Van den Borne Reïntegratie-diensten & Advies is u daarbij graag van dienst.
Dat u een (andere) baan zoekt, kan vele oorzaken hebben. U dreigt bij een volgende reorganisatie buiten de boot te vallen. U voelt zich niet meer lekker in uw huidige baan. U hebt uw opleiding bijna afgerond en verkent nu de arbeidsmarkt.
Oorzaken zijn niet van belang, vinden wij. Het gaat om het vervolg: hoe vind ik zo snel mogelijk een baan die bij mij past? Van den Borne Reïntegratiediensten & Advies draagt daarvoor oplossingen aan. Die zien er nooit hetzelfde uit. Voor wie al een baan heeft, is met een outplacement vaak veel te bereiken. Terwijl voor een werkzoekende een doordacht plaatsingstraject effectief kan zijn.
Een en ander kan versterkt worden door vooraf nauwkeurig in beeld te brengen waar iemands kwaliteiten liggen en waar nog aanvulling nodig, bijvoorbeeld via bijscholing. Ook onze adviezen rond studie- en beroepskeuzen kunnen u op weg helpen.