Ons team

Van den Borne Reïntegratiediensten & Advies wordt geleid door Nell van den Borne, een vakvrouw met een brede achtergrond in de wereld van de reïntegratie, zowel in opleiding als in werkervaring.

Nell van den Borne
Van den Borne Reïntegratiediensten & Advies wordt geleid door Nell van den Borne, een vakvrouw met een brede achtergrond in de wereld van de reïntegratie, zowel in opleiding als in werkervaring.
Voor ze voor zichzelf begon doceerde Nell onder meer beroepenoriëntatie aan een school voor voortgezet onderwijs. Ook werkte ze als trajectbegeleider. Ze coachte talloze moeilijk plaatsbare werkzoekenden en vergrootte via communicatietrainingen de kansen van anderstaligen op de arbeidsmarkt.
Bij een reïntegratiebedrijf verbeterde ze met behulp van coaching en begeleiding de positie van tientallen moeilijk plaatsbare werkzoekenden op de arbeidsmarkt.
Mensen hebben vaak meer kwaliteiten in huis dan ze zelf beseffen, aldus Nell. “Ze zien vooral hun beperkingen en hebben nauwelijks oog voor hun kansen. Zo’n eenzijdige blik schaadt het zelfvertrouwen. Daarom neem ik weerstanden weg en probeer ik mensen met krachtige argumenten te overtuigen van hun kwaliteiten. Een optimistische grondhouding vormt vaak de sleutel tot een nieuwe arbeidstoekomst.”
Een geslaagd reïntegratietraject voelt voor betrokkenen als een bevrijding, is Nells ervaring. “Werkgever en/of werknemer hebben weer perspectief. Dat maakt ongelooflijk veel energie los. Daarom heb ik van iedere geslaagde bemiddeling veel voldoening en hou ik van mijn werk.”
nell@vdbreintegratie.nl
 
 
Hans van Deurse
Hans van Deurse is bij Van den Borne Reintegratiediensten & Advies verantwoordelijk voor studie- en beroepskeuzeadviezen en coaching docenten.
Hij was jarenlang werkzaam in het onderwijs, eerst als docent en later als manager. Hij begeleidde, coachte en adviseerde docenten. Bij de begeleiding en coaching van leerlingen was er ook altijd een nauwe band met de ouders.
hans@vdbreintegratie.nl
 
 
 
Mieke Geldens
Sinds oktober 2013 werk ik met veel plezier als office manager bij Van den Borne Reïntegratiediensten en Advies.
Ik verzorg de administratie en ben bereikbaar voor allerlei vragen. Voor het maken van een afspraak kunt u ook bij mij terecht.
Mijn trefwoorden zijn: optimistisch, betrouwbaar, attent. En ik heb een dienstverlenende instelling.
mieke@vdbreintegratie.nl